Med Zwilling knive kan min veninde endelig komme til middag

Så er mit køkken endeligt komplet! Med det flotte Zwilling bestik, som jeg har ønsket mig i over en levealder, endelig indkøbt og lagt i skufferne er der ingen, der kan komme og sige, at jeg ikke har et ufatteligt stilrent køkken.

Mine køkkener har til alle tider været knapt funktionelle. Der har sjældent været noget skønt over dem. Gennem tiderne har jeg indsamlet en del hæsligt og mindre hæsligt tilbehør til køkkenet i form af glas, kopper og bestik. Naturligvis er der noget charmerende ved stor variation i stellet, men på et eller andet tidspunkt bliver det for meget. Det går ikke, at nogle gæster drikker af spøjse ølglas, som på mærkværdigvis har fundet vej ind i køkkenskabene, og andre drikker af flotte vinglas, som vi har fået i gave af mine forældre. Det samme gælder bestikket. Knivskafter, der går fra hinanden og gafler, der knækker bagover på grund af metaltræthed, hvis man stikker den i stegen lidt for ivrigt. Med det nye Zwilling bestik er det fortid!

Nyt hus, nyt køkken og nyt Zwilling bestik
Da vi flyttede i hus et par måneder siden skulle køkkenet have en tur, og det betød heldigvis, at jeg endelig kunne få lov til at fylde skufferne med Zwilling bestik. Jeg har ønsket mig Zwilling bestik lige siden, jeg var hjemme for at spise hos en veninde, som havde nævnte bestik ved pladsen. Knivene især ligger så godt i hænderne, og det smukke design får enhver ret til at se bedre ud.

Min veninde har ofte joket med, at min bestik var så forfærdeligt, at hun måtte tage sit eget sæt bestik med til sin plads. Det var naturligvis bare for sjov, men jeg glæder mig til at invitere hende over, så hun kan få lov til at spise med mit Zwilling bestik denne gang.

2 Responses

  1. Er det ikke lidt sippet af din veninde ikke at ville komme forbi, bare fordi du ikke havde Zwilling bestik i skufferne?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.