Udnyt solvarme til opvarmning af dit hus – det gør vi!

I min familie har vi valgt at udnytte den billige, rettere sagt, gratis solvarme som energikilde. Jeg læste en artikel på nettet om en familie der har reduceret deres gasforbrug med 900 kubikmeter om året. Det var absolut også noget som min kone og jeg også var meget interesserede i.

Vi fik efter et par måneder installeret et solvarmeanlæg, som skal udnytte solvarme, på vores hustag.  Vore solvarmeanlæg på 6 -12 kvadratmeter dækker op til 70 % af energiforbruget af vores husstands varmtvandsforbrug. Derudover bidrager anlægget også til opvarmning af hele vores hus – året rundt.

Vi har haft vores solvarmeanlæg i et år nu og resultaterne er absolut mærkbare! Vi har sparet mange penge og desuden giver udnyttelse af solvarme intet CO2 udslip. Udover at vi kan mærke forskellen på vores pengepung har vi også rigtig god samvittighed over at vi ikke er med til at forurene luften.

Vi er også fri for at bekymre os om olie og gaspriser. Det har i det hele taget gjort alt meget nemmere for os, og nu sparer vi penge op til at købe et solvarmeanlæg til vores sommerhus også. Det kan virkelig betale sig og jeg vil ønske at over halvdelen af alle husstande om blot 10 år, udnytter solvarme til opvarmning af vand eller andet, på samme måde som os. Husk at du også gør miljøet en tjeneste, når du køber et solvarmeanlæg.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.