Så mangler vi kun det sidste, som skal med transportfirma til Malmø

Jeg har en kæreste, der kommer fra Peru. Hun er den sødeste pige, jeg nogensinde har mødt, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at leve sammen med hende. Der er desværre sket det, at hun ikke længere må bo i Danmark pga. af alle reglerne. Så vi har besluttet os for at flytte til Malmø den 1. april allerede. Vi mangler egentlig bare at pakke det sidste og få bestilt et transportfirma til at fragte vores ting.

Min kæreste har allerede fået et transportfirma til at flytte de fleste af hendes ting, vi mangler nogle store ting, og så også lige alle mine bøger. Jeg læser litteraturhistorie og skriver speciale, så der er mange.

Egentlig ville vi bare have flyttet tingene selv, men med et godt transportfirma på hånden er det hele bare lidt mere overskueligt.

Det har nemlig været svært for os at skulle flytte, vi er begge meget glade for at bo i Danmark, men det kan ikke være anderledes. Jeg tror bare vi bruger det samme transportfirma til at flytte for os, som vi brugte sidst. De var supersøde og vi skulle vist ikke engang betale for at komme over broen, så vidt jeg husker. Det er rart, når de folk man hyrer hjælper i en lidt svær situation. Men hvis vores flytning betyder at vi skal slå os ned for good et andet sted er jeg glad – bare vi er sammen…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.