Trænger du til et nyt hjerterum? Få køkkeninspiration her

Det er rummet, man samles i, hvor hverdagens travlhed koges ned til en samtale om stort og småt og familien forenes. Lyder det lige romantisk nok og ikke som noget, du kan genkende i dit køkken? Fylder irritationen mere over de gamle skabslåger, som med tidens løb er slidt så meget, at de med nød og næppe stadig hænger. Har du svært ved at abstrahere fra nedslidningen, som giver køkkenet et beskidt udtryk, uanset hvor meget du skrubber overfladen? Så lyder det som om, at du trænger til at realisere drømmen om et nyt køkken.

Køkkenet er det rum, man bruger mest og samler familien. Køkkener udvikler sig mere og mere til ikke kun at være et rum for at lave mad og praktik, men også et socialt hjerterum. Derfor ønsker mange også at skabe et køkken alrum, hvor der er plads til flere venner og familier, og hvor der er højt til loftet. Derfor er der også samtlige overvejelser i at finde frem til det helt rigtige køkken. 

Designet kan skabes og formes efter lige det køkken, du ønsker. Leg med kreative idéer om, hvordan du kan sætte dit personlige præg på designet. 

Har du ikke fundet et nyt køkken, der passer helt til det billede, du har skabt, så overvej at bryde køkkenet op og skriv ned, hvad du ønsker. 

Form dit drømmekøkken

  • Fronter: Hvilket materiale ønsker du? Laminat eller træ for eksempel? 
  • Bordplader: Skal det være granit, keramik, laminat eller stål? 
  • Med eller uden køkkenø?
  • Farve: Skal det være klassisk og tidsløst eller udfordrende og farverigt?
  • Greb: Tænk over, hvilke greb dine skabe og låger skal have. Det er de små elementer, der kan gøre det personligt og sætte dit præg på det.
  • Det indre tæller også. Derfor skal du overveje køkkenskuffernes indretning, så det funktionelle er i top.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.