Til foråret starter projekt tagrenovering

I sommers købte jeg en gammel herskabsvilla i Odense og allerede dengang var det min plan at foretage en tagrenovering på huset. Huset er pudset og malet hvidt, så jeg er ret sikker på, at et sort glaseret tag ville se rigtigt flot ud til huset. Nu skal jeg sådan set bare have fundet ud, af hvad det koster med sådan et tage.

Jeg forestiller mig, at jeg ringer til nogle af de lokale tagdækkere og indhenter nogle tilbud på tagrenovering på internettet. Så kan de forskellige firmaer kæmpe lidt om, hvem der kan gøre det billigst og bedst. Jeg kunne også godt tænke mig at komme i kontakt med nogle andre derude, som har erfaringer med et tagdækkerfirma på Fyn, for den billigste løsning, er ofte ikke den bedste. Det har jeg ladet mig fortælle. Nogle gange giver håndværkerne et meget billigt tilbud for at få opgaven og når så taget er færdigt, bliver det meget dyrere end den pris man fik i sit tilbud.

Hvis der er noget jeg slet ikke gider, så er det at betale et kæmpe ekstra beløb når min tagrenovering er færdig. Jeg vil have en fast pris fra en pålidelig håndværker som også har en stor håndværksmæssig stolthed, for nu er alt andet der er blevet lavet på huset så pænt, at det ville være ærgerligt hvis taget ikke bliver perfekt. Jeg håber arbejdet kan gå i gang til foråret så det står færdigt til sommer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.