Tagrenovering et job for livet

Jeg har i mange år arbejdet med tagrenovering, og det er et krævende job, men jeg elsker det alligevel. Det har altid været en del af min hverdag, fra jeg var helt lille, da min far også arbejdede med renovering, og jeg ofte var med ham på arbejde.

Da jeg blev lidt ældre begyndte jeg selv at interessere mig for tagrenovering, som et fag for sig selv, og jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at jeg gerne ville starte mit eget firma, når jeg blev ældre. Jeg kunne sagtens have overtaget min fars firma, men det havde jeg ikke lyst til.

Folk får hurtigt fordomme, når de hører, at man har overtaget sin fars firma, for så tror de ikke, at man selv har arbejdet hårdt for det man har. I mit tilfælde har jeg startet mit firma, der laver tagrenovering helt fra bunden, også arbejdet mig vej op.

Jeg ville ikke undvære tagrenovering for noget andet i verdenen, da jeg virkelig brænder for det, og jeg holder meget af min ansatte, for de arbejder så hårdt, at man skulle tro, at de selv ejede firmaet. Det synes jeg er dejligt, for så skal jeg aldrig tænke på om de laver noget.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.