Man kan spare sindssygt mange penge ved at købe rengøringsmidler online

På vores lille kontor kommer der en sød dame og gør rent hver torsdag. Forleden kom hun hen til mig og mindede mig om, at jeg skulle huske at købe rengøringsmidler, for ellers ville det blive svært for hende at gøre rent på næste torsdag. Det var rigtig pænt af hende lige at komme hen til mig og gøre mig opmærksom på det, for jeg må blankt indrømme, at jeg havde glemt det.

I samme ombæring gjorde hun mig opmærksom på, at jeg kunne købe mine rengøringsmidler online og spare en masse penge, det gjorde de nemlig mange af de andre steder, hvor hun gør rent. Hun kendte endda en internet adresse til en webshop, hvor de sælger dem, så det var helt perfekt. Jeg var faktisk lidt overrasket over, at min rengøringshjælp måtte gøre mig opmærksom på, at man kunne købe rengøringsmidler på nettet, men synes det var meget fedt.

Da jeg kom hjem gik jeg på nettet og fandt den webshop, som sælger rengøringsmidler og jeg må nok sige, at jeg indtil nu har betalt alt for meget for dem, jeg har købt indtil videre. Ved at købe dem online, kan jeg allerede nu regne ud, at jeg på årsbasis, kan spare en del penge. Det er ikke engang noget særligt stort kontor vi har. Vi sidder kun 20 mennesker, men på trods af størrelsen, er der stadig meget at spare. Jeg er i hvert fald glad, for penge sparet er penge tjent. Måske giver jeg min rengøringskone en lille æske chokolade for det gode tip.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.