Hvorfor skal rengøringsartikler være så hamrende dyre hos grossisterne?

Jeg har længe undret mig over hvorfor rengøringsartikler skal være så dyre når man køber dem hos grossisterne. Jeg har sat mig ned og regnet lidt på det og hvis man selv købte varerne, eller importerede dem fra udlandet ville, svampe, klude, teleskopstænger rengøringsvogne m.m. være meget billigere.

Grossisterne må da grine hele vejen til banken. Selvfølgelig skal de da tjene penge på deres varer og den udmærkede service som de giver, men mine beregninger viser, at de tjener uforholdsmæssigt meget på at sælge deres rengøringsartikler til en pris som ligger meget meget højt over indkøbsprisen.

Jeg har fundet en enkelt webshop, som sælger rengøringsartikler til en pris der er til at forstå. Her kan både importøren og grossisten stadig tjene penge, samtidig med at varerne sælges til en fornuftig pris. I forhold til priserne på denne webshop har grossisterne en enorm stor avance på deres produkter.

Jeg har fundet en webshop på nettet, som direkte udfordrer de andre leverandører på priserne på rengøringsartikler. Jeg troede først det var en webshop, som udelukkende sælger microfiberklude, men jeg fandt hurtigt ud af, at de også har et stort udvalg af andre produkter til rengøring.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.