Hvor finder man gode og billige rengøringsartikler engros?

Jeg har lige startet mit eget rengøringsfirma og er rimelig lost i forhold til hvor jeg skal finde en god leverandør af rengøringsartikler engros. Det er mit mål at holde udgifterne på indkøb nede, så jeg kan investere det forventede overskud ind i min virksomhed. Så det skal helst være en rigtig billig grossist. Kvaliteten skal også være i orden og det må gerne være en leverandør, som også tilbyder en masse andre gode og billige produkter til rengøring. Jeg tænker, at hvis jeg køber det hele ét sted, så får jeg også nogle bedre priser.

Jeg har kigget lidt på nettet og forhørt mig hos nogle af de andre lokale rengøringsfirmaer og det virker lidt som om at de helst ikke vil dele deres leverandører med mig. Måske er de lidt sure over, at jeg presser dem en del på prisen og derfor prøver de at gøre livet surt for mig. Jeg er dog ligeglad og vil gerne presse dem endnu mere på prisen. Derfor er det også vigtigt at jeg finder et sted hvor de leverer billige rengøringsartikler engros. Den billige pris er nok det som skiller mit rengøringsfirma ud fra de andre, som kører nogenlunde med de samme priser.

Jeg går naturligvis også meget op i, at den rengøring som jeg selv foretager og som mine ansatte foretager er 100% i orden. Så pris med samme kvalitet og effektivitet er mit salgsargument når jeg kommer ud til nye kunder. Som sagt bliver det dog svært at konkurrere på prisen hvis ikke jeg finder billige rengøringsartikler engros, for jeg underbetaler ikke mine ansatte og jeg får ikke udført sort arbejde. Min 14 årige søn sagde til mig at jeg skulle prøve at skrive et par indlæg rundt omkring og så evt. søge på Google, så det er det jeg er i fuld gang med. Jeg håber dog der er nogen der kan hjælpe.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.