Har du prøvet at købe dine rengøringsmidler online?

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og skal vedligeholde kontorlokaler eller produktionsfaciliteter, så kender du alt til, hvor dyrt det er at få gjort rent. Dine ansatte gør det jo ikke selv, så du ved også, at der skal ansættes folk til det, eller også skal du ud og hyre et rengøringsfirma. Alt dette koster penge, så her kommer et lille tip til, hvordan man kan holde omkostningerne til indkøb af rengøringsmidler nede på et rimeligt niveau.

Det bedste man kan gøre, er at købe rengøringsmidler online. Så vidt jeg ved, er kvaliteten af varerne rimeligt meget den samme, som hvis man køber hos en grossist. Grossisterne er dyre i forhold til dem, som har online shops og der viser sig også tegn på en begyndende priskrig på markedet. Så det er om at udnytte, at der er leverandører, som gerne vil ind på markedet ved at sælge deres produkter billigere online, end hvis man skal ud til en af de andre grossister.

Man kan f.eks. Google ordet rengøringsmidler og så kommer der masser af resultater frem. Man kan også sagtens finde det man skal bruge. Der findes masser af sites, som sælger produkter til rengøringsbranchen, så det er bare et spørgsmål om at sætte sig ned og se hvilke tilbud der eksisterer. Under alle omstændigheder er der masser af penge at spare og jeg har allerede fundet en leverandør, som skal levere til mig fremover.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.