Der kommer vilde online tilbud på rengøringsmidler lige for tiden.

Nu kan jeg se at der er et par stykker som har kommenteret priskrigen på rengøringsmidler herinde. Men er der nogen der kan fortælle mig hvad i hede hulen der sker og hvad det her ender med. Jeg skal nemlig også have lagt en indkøbsstrategi for 2011 og her skal netbutikkerne nok også tages i betragtning hvis jeg skal tro på det der bliver skrevet rundt omkring.

Er der nogen der kan fortælle mig hvor længe der har været den slags tilbud? Ikke fordi jeg skal til at regne tilbage, men mere af interesse. Jeg synes nemlig det er lidt mærkeligt at jeg ikke har hørt noget om det på messer og når jeg har snakket med folk i rengøringsbranchen. Vi taler ellers en del om priser på rengøringsmidler og hvor man kan købe dem henne, men jeg har intet hørt om, at de ville til at bekrige hinanden på prisen.

Sidst jeg var på messe så jeg dog et par stande for netbutikkerne, men jeg var ikke henne ved dem og det er nok en fejl. Hvis de kan tilbyde rengøringsmidler til næsten halv pris, så er det da dumt ikke at tage en snak med dem. Er der mon nogen andre derude, som har nogle erfaringer med online indkøb af rengøringsmidler de vil dele? Hvis der er, så kom endelig med nogle gode inputs. Jeg vil i hvert fald gerne høre meget mere om det.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.