Nyt tag skaber lykke

Mit hus og jeg har lige fået lagt nyt tag, og jeg er simpelthen så lykkelig, for det gamle jeg havde, var simpelthen helt ødelagt, og det fossede ind med vand ligeså snart det regnede bare den mindste smule, og det gider man jo ikke i længden.

 Jeg var et stykke tid om, at finde nogen, der virkelig havde forstand på det med nyt tag, for jeg er ret kræsen, og det skulle se ud lige feter mit hoved, ellers var jeg ikke tilfreds, så jeg har været mange forslag igennem indtil jeg fandt dette.

Mange af mine bekendte har også gået med tanken om at få lagt nyt tag, så de vil allesammen gerne have fat i dem, der lagde mit, og jeg har med glæde sendt dem videre, for selvfølgelig skal mine bekendte have et tag, der er ligeså flot som mit.

Og dem, der ordnede det med at få lagt nyt tag hos mig, har sat stor pris på, at jeg har sendt alle mine bekendte til dem, for det har jo givet dem en del at lave i denne ellers lidt kedelige finanskrise tid, som alle efterhånden lider under.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.