Nyt tag billigt

Jeg har længe drømt om at få lagt nyt tag på mit lille hus, men pengene har bare ikke rigtig været der til det, så det har, måtte blive ved drømmen. Det er jo aldrig særlig rart at drømme om noget, og vide, at det ligger langt ude i fremtiden.

 Jeg har forhørt mig rundt omkring hos mine venner, for at høre om der er nogle af dem, der har fået lagt nyt tag for nylig, og om de kender et sted, der kan give en pris, der er nogenlunde til at betale, nu da krisen kradser på sit højeste.

Det var der heldigvis et af mine vennepar, der havde, og jeg fik nummeret til det firma, der havde stået for at få lagt nyt tag på deres hus. Og jeg har set deres nye tag, og det er bare super flot, så glæder mig helt til at se, hvordan mit kommer til at se ud.

Nu har jeg fået lavet en aftale med firmaet, der skal stå for at ligge nyt tag på mit hus, og jeg ser virkelig frem til, at de skal gå i gang, for nu har det lækket lidt, hver gang, at det har regnet her på det sidste, så det bliver godt at få det tætnet

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.