Nye gardiner nu

Der er mange, der synes, at de at købe nye gardiner er en luksus i denne krisetid. Jeg kan godt se hvad folk mener, når de siger det, men samtidig synes jeg bestemt, at det er et spørgsmål om behov i forhold til den enkelte person og dennes situation.

 Jeg mener selv, at jeg er et godt eksempel, da jeg har boet i min lejlighed i fem år, og da jeg flyttede ind, var der allerede hængt gardiner op, og jeg syntes på daværende tidspunkt, at de var meget pæne, så jeg valgte at lade dem hænge.

Nu har disse gardiner hængt dig i de fem år, hvor jeg har boet der, plus x-antal år, hvor personen før mig, har boet der, så jeg synes de har tjent deres levetid, og skal skiftes ud. Det er her, at jeg mener, at det i min situation ikke er et spørgsmål om luksus, men mere et spørgsmål om sund fornuft.

Jeg har i hvert fald bestilt mine nye gardiner, og så må folk sige lige præcis hvad de vil omkring det, for i sidste ende er jeg glad, så længe jeg har fået mine nye gardiner op at hænge og jeg kan nyde dem, som det de er.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.