Nye gardiner er lykken

Jeg har lige bestilt nye gardiner, for jeg var så træt af de gamle, og sådan noget skal man jo virkelig skifte ud engang i mellem, for ellers kan ens tilværelse jo også gå hen og blive temmelig triviel. Jeg er ihvertfald allerede rigtig glad for, at jeg har bestilt dem.

 Der går selvfølgelig lige 14 dage, før jeg får mine nye gardiner, men jeg synes  også det er ventetiden værd, for det er jo alligevel noget man har i temmelig lang tid, så det skal jo være helt i orden, for ellers skal man bare skifte dem ud oftere.

Nu er der kun en uge til, at jeg får mine nye gardiner, og jeg kan næsten ikke vente mere, fordi de andre blev jo smidt ud,da jeg bestilte de nye, så jeg har ikke rigtig nogle gardiner hængende lige nu, og det er jo også lidt et problem.

Nu er mine nye gardiner blevet leveret, og hold da ferie, hvor er de flotte, jeg er simpelthen så sindssyg glad for min beslutning, og nu glæder jeg mig bare til at have gæster, så de også kan nyde mine nye gardiner ligeså meget som mig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.