Der er fart på modernisering af huse og folk bruger penge igen

I vores lille ingeniørfirma er vi så småt ved at komme ud af krisen. Indrømmet, den kostede os desværre en del afskedigelser og vi måtte sige farvel til mange skattede medarbejdere. Det er utroligt hårdt, men når man arbejder med modernisering af huse og folk ikke gider at bruge penge til den slags, ja så kommer der ikke penge i kassen. Alle som ved hvad det vil sige at drive en virksomhed ved også godt, at hvis der ikke kommer penge ind, kan der heller ikke betales løn.

Før krisen var der masser af penge i modernisering af huse. Mange havde trukket penge ud af deres friværdi til at lave tilbygninger og moderniseringer af deres boliger. Det var noget vi levede godt af i lang tid. Men som i alle andre sektorer blev vi også ramt af finanskrisen. Byggebranchen er altid en af de brancher som bliver hårdest ramt og vi gik nærmest fra fuld til tom ordrebog fra den ene dag til den anden. Det var ikke fordi at folk ringede og annullerede ordrerne, vi kunne nærmest selv gætte os til, at de ikke kunne betale.

Finanskrisen var hård ved os og det var især bankerne som smækkede kassen i. Vi måtte dog også sørge for at det var en sund forretning vi kørte, så vi komme ikke beholde medarbejdere, selv om at vi gerne ville. Nu er der så småt begyndt at komme nogle henvendelser omkring modernisering af huse igen. Vi mærker at folk har fået mod på at bruge penge igen, men de helt store utopiske byggeprojekter som blev søsat før krisen ser vi ikke så meget til længere.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.