Mit gardin falder ned

Mit ene gardin er faldet ned, og jeg kan slet ikke forstå hvordan, at det kunne være sket, for jeg havde hverken vinduer åbne eller noget i den stil, men det kan selvfølgelig godt have været min kat, der har haft fat i det.

Min kat elsker at lege med det gardin faktisk, og jeg har taget hende i det mange gange før, men jeg har aldrig tænkt over, at der kunne ske noget, for hun leger ikke vildt med det, hun puffer bare sådan lidt til det.

Nu har jeg fået sat mit gardin op igen, nu er den næste udfordring bare, hvordan jeg får min kat til ikke at pille ved det hele tiden, for jeg gider heller ikke at skulle sætte det op igen en gang om dagen, hvis det en leg hun vil fortsætte.

Hvis du har nogle idder til, hvordan jeg kan få katten til ikke at lege med mit gardin, må du meget gerne svare her for jeg synes, at jeg er helt blank for ideer selv, og jeg vil så gerne finde en løsning hurtigt, for ellers vil dette bare fortsætte.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.