Rent gulv med microfibermopper

Med mine nye microfibermopper bliver gulvet rent i en fart. Det er næsten ikke til at fatte, at man har gidet at bruge al den tid på at gøre gulve rent med en gulvskrubbe og en karklud. Jeg håber at de mennesker, som arbejder i rengøringsbranchen, har fået øjnene op for hvor nemt det kan være at gøre rent, når man har de rigtige hjælpemidler.

Det eneste problem er dog, at de er ret dyre sådan nogle microfibermopper. Jeg håber snart, at der kommer en online webshop, hvor man kan købe dem til rimelige penge, for hvis man skal ned i Føtex og købe dem, så skal man altså have pungen op af baglommen.

Hvis man søger efter microfibermopper på Google, så er der også nogle webshops, som sælger dem, men det ser mest ud som om, at det er til grossister, så almindelige dødelige, som jeg selv kan ikke gå ind og handle til de priser desværre.

Men når jeg ser, hvad microfibermopper koster engros og sammenligner den pris, med det jeg giver for dem nede i Føtex, så er der et eller andet helt galt. Der sidder nogle mellemhandlere og skummer fløden et eller andet sted, det er helt sikkert. Jeg vil i hvert fald holde øje med om priserne ikke snart bliver sænket, for der må da være nogen, som kan se et potentiale i at tilbyde produkterne billigt til os almindelige forbrugere.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.