Bedre og miljørigtig rengøring med microfiberklude

Eftersom at det her er et forum, hvor der også diskuteres rengøring, så vil jeg da gerne slå et slag for microfiberklude. Jeg er en meget miljøbevidst person og jeg ved at jeg har mange ligesindede. Man sparer nemlig både vand, fordi kludene ikke nødvendigvis skal bruge vand, og man smider ikke så mange klude væk, fordi de holder længere.

Det som jeg synes, der er smart ved at gøre rent med microfiberklude, er netop, at de ikke belaster miljøet så meget som almindelige klude. Meget af rengøringen kan foretages helt uden vandforbrug, eller med minimalt vandforbrug. Det synes jeg der er vildt smart og nu når priserne ikke er så høje mere, så vil jeg ikke længere bruge gammeldags klude.

Jeg har endda hørt, at miljøstyrelsen anbefaler brug af microfiberklude og at de er blevet svanemærkede, så det er da et tegn på, at man gør noget godt for miljøet, når man bruger dem. Jeg synes også, at de i det offentlige, bør gøre det til et krav, at rengøringsfirmaer osv. sætter mere fokus på miljørigtig rengøring. Jeg synes det er noget svineri at bruge alt det vand, når nu man kunne undgå det.

Jeg håber derfor, at staten sætter endnu mere fokus på, hvor meget det gavner miljøet og samfundet, når man minimerer alt det spild der medfølger, når man bruger gammeldags klude. Ved at bruge microfiberklude, kunne vi endnu en gang vise, at Danmark mener det seriøst, når vi siger, at vi vil være et at de mest bæredygtige samfund i verden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.