Markiser kommer igen

Markiser er et næsten uddødt begreb efterhånden. Det har nok noget at gøre med, at den danske sommer ikke rigtige er til at bruge rigtig meget tid i haven, eller også er der bare flere, der er begyndt at tage på ferie om sommeren, så de ikke er hjemme, når det er varmest.

Men markiser er begyndt at vende tilbage, for folk har ikke ligeså mange penge som før, så de kan ikke tage på ferie, som de gjorde før i tiden. Og en markise kan også skærme for regnen, hvilket jo kan være en fordel i disse våde tider.

Jeg har købt en markise til min have, for jeg har stort behov for den ude i min have. Jeg har en stor terrasse, der ikke er særlig brugbar i regnvejr, så derfor er det godt med en markise, der kan give noget læ, når det regner.

Jeg har fået sat min markise op nu, og jeg er så glad for den, for den giver virkelig mange flere dage i haven, end jeg nogensinde haft før, og det er så dejligt med al den friske luft. Og mine børn nyder virkelig også, bare at kunne sidde ude på terrassen, uanset hvordan vejret er.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.