Låsesmeden på Amager i København

Jeg ved godt, at min sidste artikel også handlede om låsesmede i København, men alt hvad der har med boligen at gøre, synes jeg bestemt er relevant her på bloggen, og det er trods alt ved at være nogle måneder siden, jeg sidst var aktiv, så her kommer et indlæg om låsesmede på Amager.

Amager er blevet en københavnsk bydel, der for alvor er begyndt at blomstre, og det er især en attraktiv bydel for familier. Med så mange boliger på Amager er det nødvendigt med en lokal låsesmed, og her kommer Låsesmed København ind i billedet.

Låsesmed København (som de fleste af jer nok kender) har låsesmede placeret centralt over hele Storkøbenhavn og Indre By, og de har naturligvis også en lokal låsesmed på Amager, for når så mange mennesker er samlet et sted, så er det snarere en regel frem for en undtagelse, at nogle låser sig ude, mister deres nøgler eller har været så uheldige at have haft indbrud.

låsesmed amager

Låsesmed Amager har dog også en anden vigtig funktion, for låsesmeden låser ikke kun låse op, omkoder låse og kopierer nøgler, nej han udfører også sikkerhedstjek af boligerne – helt gratis. På den måde kan beboerne finde ud af, om deres bolig er sikkerhedsmæssigt forsvarlig, hvilket langt de fleste boliger desværre ikke er.

Hvad mange ikke ved er nemlig, at der helst skal være to låse på en hoveddør, hvoraf den ene låses udefra, for så har en potentiel indbrudstyv ikke nogen flugtvej. Der er også rigtig mange, der ikke er klar over, at en lås forældes på ca. 10 år, og af sikkerhedsmæssige årsager er det derfor nødvendigt at skifte låsen.

Bor du på Amager, og har du brug for en lokal låsesmed, eller vil du gerne gøre krav på et gratis sikkerhedstjek, så kontakt Låsesmed Amager.

Du kan også læse mere på Låsesmed Københavns hjemmeside.

2 Responses

  1. Er der kun en låsesmed på Amager, eller er der flere at vælge imellem? Jeg har personligt hørt meget godt om Københavns Låsesmed, så det kunne være, at jeg skulle kontakte dem, næste gang jeg har låst mig ude. Derudover lyder det som en rigtig god ide med et sikkerhedstjek, så det vil jeg straks undersøge nærmere.

  2. Kan du sige noget om, hvor meget de forskellige services koster? Hvor meget koster det eksempelvis at få lukket låsen op, hvis nu man har været så glemsom at glemme nøglerne? Det sker nemlig ualmindelig tit for mig, og det kan jo hurtigt blive dyrt i længden, hvorfor jeg er på jagt efter en relativt billig låsesmed i nærheden af Amager, hvis det altså overhovedet findes??

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.