Jeg ville gerne skabe mit eget byggeri

Jeg var ude at gå en tur forleden dag, og pludselig så jeg et byggeri, der virkelig fangede mig. Jeg er ikke normalt typen, der interesserer mig for sådan noget, men lige det her, var bare smukt og nyskabende på en eller anden måde.

 Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gå forbi et byggeri, og kunne sige, at det er mig, der har skabt det, men det kræver jo desværre en del års skolegang og sådan, og det tror jeg er lidt for sent for mig nu, men jeg kan stadigvæk godt lide tanken.

Jeg har en ven, der har været med til at skabe et byggeri, og jeg må indrømme, at jeg misunder ham en lille smule, for det må da bare være så fedt at kunne sige, at man var skaber af noget, der vil stå der mange år frem.

Jeg forestiller mig, at det må være lidt ligesom at skabe et kunstværk for en kunstner, når en arkitekt skaber et byggeri, men jeg skal ikke kunne sige det, for jeg er jo bare vidne til noget smukt og kender slet ikke følelsen af at stå bag det.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.