Indret boligen med en massagestol

Har du en massagestol, eller overvejer du at investere i en? Så har du måske lidt betænkeligheder ved at inkorporere den i indretningen. En massagestol er ofte forholdsvis stor, hvorfor det kræver lidt ekstra at inkorporere den på en hyggelig måde. Læs med her, hvis du vil have lidt tips til, hvordan du kan gøre det. 

Der er flere tilgange til, hvordan massagestolen skal fremstå. Nogle gemmer den væk på gæsteværelset, mens andre sætter den midt i stuen. Her skal du også overveje, hvad dine behov er. Hvis du for eksempel gerne vil se TV, høre radio eller nyde udsigten fra massagestolen, mens du anvender den, skal du tænke dette ind, når du indretter. Det er desuden en god idé at tænke på disse ting, inden du flytter stolen ind. Den er ofte tung og ikke lige sådan at rykke frem og tilbage med. Så du kan lige så godt gøre det rigtigt første gang.

Skab en velvære-krog med massagestole

Hvis du ikke synes, at massagestolen harmonerer med den nordiske minimalisme, som ses i mange danske hjem, så gå i en anden retning. Hvis du i stedet for at gemme massagestolen væk, sætter den i fokus, giver det andre muligheder. Lav for eksempel et lille hjørne i stuen (eller hvor du nu har stolen placeret), hvor temaet er velvære. Hvis du gør lidt ekstra ud af det, bliver det også en mere helstøbt oplevelse, når du sætter dig i massagestolen. Tænk bare på tidligere ting, du har lavet, hvor rummet og sanserne har haft påvirkning på oplevelsen. Det dunkle lys på en restaurant, mosaikfliser i en welness-afdeling og ikke mindst duften af popcorn i en biograf. Det er de små detaljer, der skaber oplevelsen. Hvis du vil lave en lille velværeafdeling i stuen, kan du med fordel købe en lampe, som giver det helt rigtige lys til ro, et par lys – evt med lidt duft i – og suppler med lidt grønne planter.

Dine venner vil helt sikkert kigge misundeligt, hvis du går skabt et sådant hjørne. Og tænk på, hvor meget du vil glæde dig til hver omgang massage.

Gå efter en massagestol, som er mindre prangende

Som før nævnt, er mange massagestole bestandige. Men du kan også gå efter en massagestol, som er mindre i designet og som i højere grad passer ind i den stil, du har i hjemmet i forvejen. Hvis du tager et kig på et udvalg af massagestole, vil du se, at der designmæssigt er forskel på modellerne. Fordelen ved en sådan model er, at folk ikke kan se, det er en massagestol. Det er for nogle vigtigt.

Hvis du vælger en massagestol, som blender ind i indretningen, vil det også være nemmere at placere den. Den vil ligne en normal lænestol, og den kan man nærmest placere naturligt i alle rum.

Held og lykke med indretningen!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.