Gør det svært for tyven at bryde ind i dit hjem

Sammen med familien har vi længe planlagt, at skulle på skiferie, hvilket vi bare elsker! Men for et par måneder siden var min datter så uheldig, at komme galt af sted med sit ene ben, som siden da bare ikke har givet at blive bedre, desværre. Vi syntes dog ikke, at vi bare ville blive hjemme og kede os, hvorfor vi besluttede os for at tage en tur til London og shoppe lidt og tage på sightseeing. Dette var en rigtig vellykket tur, og vi havde det super hyggeligt, og fik købt en hel masse lækkert tøj Dejligt!

Men, men, men… Da vi kom hjem, hvilket vi gjorde sent aften. Kom vi hjem til et smadret vindue, og da vi kom indenfor, kunne vi se, at der var tale om et indbrud. Heldigvis var der ikke stjålet noget, så vidt vi kunne se, da alarmen var gået af, og tyven eller tyvene hurtigt var stukket af igen. Det er dog stadig utrolig ubehageligt at vide, at der har været fremmede mennesker i sit hjem

låsesmed

Gør det svært for tyven at bryde ind i dit hjem
Da der var gået et par dage, hvor vi blandt andet havde haft fat i politiet og fået sat nyt vindue i, fik vi ringet efter en låsesmed. Ikke for at skifte lås, alarm eller noget lign., men ganske enkelt fordi vi ville sikre vores vinduer noget bedre.

Låsesmeden kom hurtigt ud til os, og fik kigget husets vinduer godt og grundigt igennem. Derefter satte vi os ned, og fik en snak om, hvad vi egentlig havde af ønsker. Vi ønskede selvfølgelig at få vinduerne sikret så godt, som det overhovedet var muligt, hvorfor han foreslog os en rigtig fin løsning.

Låsesmeden havde faktisk rigtig mange gode idéer til, hvordan vi kunne forbedre vores hjem bedst muligt. Så hvis du ønsker at sikre dit hjem mod tyve, så kan jeg varmt anbefale denne låsesmed.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.