Find dine billige træpiller til opvarmning af boligen her!

Træpiller er helt fantastisk opvarmningsprodukt til huset og sommerhuset. Hvorfor det også er rigtig populært. Dette udnytter rigtig mange forhandlere og producenter desværre ved at sætte priserne op til et helt uhørt prisleje. Du skal endelig ikke lade dig snyde af den høje pris. Den er nemlig ikke ensbetydende med, at du får en kvalitet der er højere end på de billige produkter. Ofte tværtimod har undersøgelser vist.

I Danmark finder man primært træpiller, der er underlagt danske standarder, hvorfor mere eller mindre alle produkter minder om hinanden, når det gælder kvaliteten. Du kan derfor med fordel anvende de billige træpiller, så længe det er tydeligt, at de er produceret efter danske regler, så du ikke køber et produkt, der er fyldt med stoffer, der er sundhedsskadelige, og giver en rigtig dårlig forbrænding.

Jeg køber mine billige træpiller her, og jeg kan varmt anbefale denne forhandler.

billige træpiller

Hvad er træpiller?
Er du ny på området, og aner ikke helt, hvad træpiller faktisk er? Så giver jeg dig med glæde en hurtig gennemgang af det her.

Træpiller er en forholdsvis ny form for ikke-fossilt brandstof. Træpiller er lavet af genbrugstræ, men er komprimeret til et nyt format. Produktionen foregår ved, at man opvarmer spåner og savsmuld op til 70 grader, hvor der bliver frigivet nogle stoffer i træet, som fungerer som lim.

Denne lim fungerer som bindeled i træet, hvorefter det presses sammen til den form, som træpiller har.
Da træpiller produceres af genbrugstræ er det i forvejen CO2-venligt. Men da forbrændingen af træpillerne resulterer i et mindre CO2-udslip end det kuldioxid, som det oprindelige træ optog under sin vækst, så er træpiller rent faktisk CO2-neutralt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.