Er du træt af at have et upersonligt hjem?

Mange mænd interesserer sig ikke for indretningen af hjemmet, de er ofte ligeglade med farverne på væggene, indretningen af stuen og husets lamper og lys. Mænd er bare glade, hvis de har deres lænestol og deres fjernsyn. Dette går dog ikke med kvinder, disse vil gerne have en finger med i spillet i alle husets rum. Mange kvinder går meget op i at have et hjem, som er præsentabel og acceptabel. Derfor er det vigtigt for kvinder, at alt i hjemmet lever op til deres standard, og det image de gerne vil opnå fra deres gæster.

Alle rum i hjemmet skal derfor have den rette farve, med de rette møbler. I stuen skal der være moderne og neutralt, da dette rum skal være moderigtig. Hvorimod i husets andre rum, især børneværelset, kan fantasien løbe løbsk, da dette skal være et sjovt og inspirerende værelse. Soveværelset vil igen være moderne og ren, da dette rum skal skabe tryghed og afslappethed for forældrene.

Entréen i et hjem anses ikke for at være vigtig, dog er dette rum ofte det første rum, som gæsten bliver introduceret for og derfor er dette rum også betydelig. Her skal stilen og stemningen stemme overens med resten af huset.

Dog er det ikke kun møbler og farver, der kan give liv til et hus. Lyset og lysfaldet i huset og i værelserne, har også en stor betydning for stemningen og stilen. Derfor findes der talrige lamper, spot og lysekroner til formålet.

Køb en stemningsskaber i form af en lysekrone

Det er dog ikke nemt at skabe den rette stemning i et rum, uden det rette lys. Mange moderne huse og lejligheder har nu til dags store vinduer, som giver rummet et naturligt lys. Dog er dette lys til låns og i begrænset mængde, eftersom solen udenfor ikke altid skinner ind. Derfor har den rette lampe en stor betydning for rummet og dens stemning. En lysekrone i stuen og i køkkenet vil kunne skabe en stemning og et lys, som ingen anden lampe kan. Dog er dette ikke alt, selv når lysekronen ikke benyttes, kan den pynte og skabe en hyggelig stemning i rummet, som ikke kan erstattes med en almindelig lampe.

Også værelserne, børneværelset og soveværelset, kan få hjælp af en lysekrone. Her vil den skabe en hvis tryghed, men alligevel vise gæster at husejerne har stil. Selv entréen i huset kan få en anden stemning og et personligt touch i form af en lysekrone.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.