Denne tandlæge hjælper dig af med din tandlægeskræk

Tandlæge Hellerup

Er du en af dem, der har tandlægeskræk? Tandlægeskræk er mere udbredt, end de fleste tror. Faktisk har op mod 40% af danskerne tandlægeskræk i større eller mindre grad. Hvis du er en af dem med tandlægeskræk, er du altså langt fra alene. Tandlægeskræk består i, at man bliver nervøs eller angst ved tanken om at skulle til tandlægen og derfor udskyder sit besøg. Det skyldes som oftest, at man på et eller andet tidspunkt har haft en dårlig oplevelse hos tandlægen. Måske har man været igennem en smertefuld eller angstprovokerende behandling. Det kan også skyldes, at der hos tandlægen er lyde, lugte, instrumenter og andet, som man ikke ser nogen andre steder. Sidst men ikke mindst kan tandlægeskrækken skyldes frygten for det ukendte. Altså tanken om, at man ikke ved, hvad der kommer til at ske ved tandlægebesøget. Uanset årsagen er det noget, man skal tage højde for, når man vælger tandlæge.

Tandlæge i Hellerup tager hensyn til din tandlægeskræk

Når det kommer til tandlægeskræk, er det først og fremmest vigtigt, at tandlægen er klar over det. Det første, du skal gøre, er altså at sige til din tandlæge, at du er nervøs ved at gå til tandlæge. På den måde kan der blive taget hensyn til din tandlægeskræk. Eksempelvis kan man lave aftaler om, at man ikke får behandling samme dag, som man får eftersyn. Det giver en mulighed for at vænne sig til tanken om den forestående behandling. Bliver der ikke taget hensyn hos den tandlæge, man er, kan man også overveje at skifte. Det er nemlig også vigtigt, at tandlægen har forståelse for tandlægeskræk og erfaring med det. Et eksempel på en sådan tandlæge er tandlæge Frederick Upton Sjölin i Hellerup. Her bliver der taget højde for tandlægeskræk, hvorfor alle behandlinger og eftersyn bliver foretaget i behagelige og rolige omgivelser.

Få tandbehandlinger uden smerte

Den primære grund til tandlægeskræk er nok, at mange frygter den smerte, der er forbundet med tandbehandlinger. Derfor er det en god idé at se efter en tandlæge, der tilbyder smertefri behandlinger. Ny teknologi har nemlig gjort det muligt at klare de fleste behandlinger med laser og computerstyret bedøvelse, så man ikke mærker det store til behandlingen. Det er noget, der kan afhjælpe tandlægeskrækken hos de fleste. Det er altså et af de tiltag, man kan tage, hvis man gerne vil kunne gå til tandlægen uden skræk og nervøsitet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.