Byggerådgivning i Lyngby – skal du bygge eller købe nyt hus?

Står du selv, og skal til enten at bygge nyt hus eller til at købe et? Så er det helt klart en god idé at få en uvildig byggerådgiver indover. Byggerådgivning kan hjælpe dig med en lang række af forskellige opgaver, så hvis du er i tvivl om, hvem der kan hjælpe dig med noget bestemt, når du står i ovenstående situation, så skal du bare give en byggerådgiver et kald!

Min kæreste og jeg stod selv for ikke så lang tid siden, og skulle til at købe et nyt hus. Vi har altid drømt om et gør-det-selv hus, hvor vi selv renoverer mest muligt på egen hånd. Så derfor købte vi lidt af et såkaldt håndværkertilbud, som vi kan se rigtig mange muligheder i.

byggerådgivning lyngby

Nå, men i og med, at vi ikke havde den store erfaring på området, var vi ikke helt klar over, hvad huset præcis var værd i den tilstand, og hvor meget der helt præcist skulle laves. Vi fik derfor fat i en byggerådgiver, som udarbejdede en oversigt over, hvad der skulle laves, og hvad vi burde give for huset. Og vi fik forhandlet prisen ned til en rigtig god pris! Gudskelov for, at vi fik fat i en byggerådgiver. Kan varmt anbefale HJ Consult, hvis du har brug for byggerådgivning i Lyngby.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.