Brystforstørrelse – hvad er vigtigt at viden inden

Inden man får en brystforstørrelse, så er det vigtigt at vælge et erfarent privathospital, som har udført mange operationer. Derudover så skal man sikre at de implantater, som man vælger, er af god kvalitet, så man får det bedste resultat. Det er vigtigt at man har professionelle rådgivere ind over forløbet, så man er tryg og finder den brystforstørrelse, som passer bedst til ens krop.

Sikker brystforstørrelse

Hvis du overvejer at få en brystforstørrelse så vælg et privathospital, som er eksperter og udfører disse mange gange årligt. Ligeledes er det selvfølgelig bedst, hvis praktikkirurgierne har mange års erfaring. I dag er det langt mere sikkert og nemt at få en brystforstørrelse end tidligere, hvilket også gør, at netop denne kosmetiske operation er blandt de mest populære. Vælger man et privathospital såsom Nygart, er man sikker på en erfaring klinik, som udfører over 1000 brystoperationer om året. Derudover har de en tilfredsfredsprocent på 95-98 procent.

Gratis forundersøgelse

Nogle privathospitaler tilbyder, at man kan få en gratis konsultation inden forløbet, så man sammen med en erfaren læge kan finde det resultat, der passer bedst til ens krop og forventninger. Der kan være flere grunde til en brystforstørrelse, da nogle ønsker ændret form mens andre ønsker mere fylde eller symmetri. Uanset kan man med en konsultation, sammen sikrer et trygt og sikkert forløb.

Nygart privathospital mener at den personlige kontakt, professionelle vejledning og et fagligt engagement, er meget vigtigt. Under hele ens forløb har man mulighed for at være i kontakt med højtuddannet personale. De er ikke tilfredse for kunden er og de arbejder alle for et positiv feedback.

Kvalitetsimplantater

Det er vigtigt, at de implantater som indsættes ved brystforstørrelse, er af god kvalitet. Det giver den største sikkerhed, det kosmetisk smukkeste resultat og de mest naturligt bløde bryster. Det er ærgerligt, hvis man efter en sådan proces, ikke er tilfreds med resultatet, eller hvis der opstår komplikationer grundet implantater i ringe kvalitet.

Nygart benytter implantater af mærket mentor, som er et af de mest gennemtestede på markedet.

Forsikring

Tilbyder privathospitalet kapselforsikring, så er det værd af overveje. Med en kapselforsikring, kan man gratis få dækket alle operationsudgifter. Selvom der i dag er lille chance for, at man skal have kapselstramning inden for de første to år, så er det en god ide at vælge forsikringen. Tænk hvis noget går galt, og man skal betale mange penge for en komplikation.

Hos Nygart kan man i forbindelse med brystforstørrelse vælge en forsikring som gælder i enten 3 eller 5 år.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.