Hvor får jeg de billigste rengøringsmidler til den bedste pris?

Hjemme hos os er vi to voksne og fem børn fordelt over 280 kvadratmeter, så der er ikke plads vi mangler kan I nok regne ud. Men fem børn på henholdsvis 2, 5, 7, 9 og 11 år, kan svine mere end man overhovedet tør drømme om. Noget af det som irriterer mig allermest er alt det rengøring der skal til og alle de penge jeg bruger på at købe rengøringsmidler. Jeg er ved at være træt af at bruge så mange penge på det, så nu vil jeg gerne vide, hvad det er for nogle online shops der bliver talt om herinde.

Lige nu køber jeg alle mine rengøringsmidler nede i Netto og det gør jeg udelukkende, fordi jeg synes de er billigere dernede, end alle andre dagligvarebutikker. Alligevel er det så småt ved at gå op for mig, at jeg betaler alt for meget for mine rengøringsmidler nede i supermarkedet. De siger jo at man kan spare oceaner af penge ved at handle online. Jeg har da også fundet et sted hvor jeg kan handle selv om jeg handler privat. Her er priserne fornuftige. Rigtig fornuftige endda, men er den online shop jeg har fundet nu også den billigste?

Der er så mange her på bloggen som skriver om billige rengøringsmidler og om at man kan købe dem online, så ud med sproget. Hvem er den billigste? Tænk hvis jeg kunne spare lidt på denne front, jeg kunne købe en smuk ting til hjemmet, eller ligge lidt ekstra i vores feriesparebøsse. Det ville glæde mig uendeligt meget hvis jeg kunne bruge pengene til nogen oplevelser sammen med min mand og børnene.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.